Wie niet waagt...

Van nature denk ik buiten de lijntjes en absorbeer ik het verhaal van mensen. Zie ik de essentie en vanuit het niets komen kansen, mogelijkheden, de grotere plaatjes in me op. Lang was ik onbewust dat ik vanuit deze wereld keek of vragen stelde. Regelmatig leidde dit tot wat “schurende situaties”… zeg maar, niet iedereen zit erop te wachten dat het onzichtbare zichtbaar wordt. Terwijl daar juist enorme kansen liggen wat mij betreft. Veel vaker werkte mijn inzicht zeer verhelderend en ontstond er opluchting en een perspectief.

Mijn verhelderende blik op zaken heeft me in mijn carrière veel gebracht maar ook wel eens parten gespeeld. Ik keerde mezelf vervolgens veelvuldig ondersteboven om te leren en te begrijpen. Totdat ik op een dag besloot: dit werkt niet meer, dit moet anders… Van het ene op het andere moment zegde ik mijn baan op, verkocht ik mijn appartement in Amsterdam en emigreerde ik naar Luxemburg.

Nou… Ik kan je zeggen dat ging natuurlijk niet zonder slag of stoot. En om een lang verhaal kort te maken: Ik besloot om als ondernemer aan de slag te gaan en mijn ambitie op een andere manier voort te zetten. Ook na deze keuze volgde er een interessante reis. Regelmatig was ik geërgerd, had ik weerstand tegen een door mezelf ontwikkelt plan en won mijn twijfel de hoofdprijs.

Er zat maar één ding op, dat was echt tevoorschijn komen en een business te bouwen vanuit intuïtie, plezier, magie: een nieuwe zakelijkheid.

Mijn missie is simpel: ik maak het je graag makkelijker om te kiezen voor een leven dat bij jou past, zakelijk en privé.

Waarom? Omdat ik er in geloof dat een succesvolle business, geluk, natuurlijk leiderschap, een betekenisvolle carrière, begint bij jouw verantwoordelijkheid om het leven te leiden dat bij jou hoort. En.., ik draag graag een beetje bij aan een mooiere wereld door jou te helpen.

Geen ellenlange sessies, gewoon to the point, een goed gesprek, een moment van inzicht. Het leven laat zich niet bepalen en gaat vaak heel anders dan gedacht. Juist daarom ligt er een enorme kans en een keuze hoe je omgaat met de dingen die voor je liggen of op je afkomen. Er zijn momenten die van invloed zijn. Ik wil met jou stilstaan bij die momenten die bepalend zijn voor welke keuze je maakt en welke afslag je neemt.

Hoe weet je of er een bepalend moment voor je ligt? Follow your gut feeling! Maar.. maak het makkelijker, doe jezelf een plezier en voorkom onnodige analyses en geploeter door een kop koffie met mij te drinken. Je hoeft het niet alleen te doen! Ontvang mooie en verrassende inzichten zodat je weer verder kunt en je jouw energie besteedt aan dat wat er toe doet. Wat verwacht ik van jou? Dat je de sprong waagt, op jouw manier.

Some facts about me...

  • Voor inspiratie is mijn favoriete plek… koffie cafés,
    ik hou van de dynamiek en de geur van verse koffie
  • Voordat ik ondernemer werd was ik succesvol in het bedrijfsleven op het vlak van transformatie
  • Ik kan slecht tegen mensen en dingen in hokjes plaatsen
  • Mijn achtergrond ligt in de sociale wetenschappen, ik heb me gericht op hoe mensen leren en coaching
  • Treffend vind ik: “All beliefs are a choice, and choices can be changed.”
  • Mijn droom is ooit nog eens een bestseller te schrijven
Leef jouw realiteit!
Leef jouw realiteit!
Leef jouw realiteit!
Leef jouw realiteit!

Corine. Change Catalyst in life and business. Illuminates and shifts paradigms. Believes that fulfillment can change lives and helps you create your reality.

Als je een vraag of interesse hebt, vul het formulier op mijn contactpagina in en ik neem contact met je op!

koffie met Corine?

© 2024 Coffee with Corine | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.