Laat jij zien dat jij anders in elkaar steekt?

Mijn filosofie? Don’t rush your growth it’s a natural proces… maar hoe ga je wel het avontuur van het leven aan? Wat doe je met je kostbare tijd op deze planeet? Laat jij zien dat jij anders in elkaar steekt? Hoe graag wil je herkenbaar zijn en ergens bij horen? Lig je ’s nachts wakker door je gepieker over hoe nu verder? En, hoe voorkom je dat je het onnodig moeilijk voor jezelf maakt?  Of hoe ga je om met verrassende fantastische dingen waarvan het zweet je uitbreekt?  Welke keuzes maak je?

Ik kan je helpen door het belichten van jouw kansen en het creëren van ruimte voor waar het heen moet zowel zakelijk als privé. Op momenten die je vragen om cruciale keuzes ben ik jouw sparringpartner, coach en steun in de rug. We werken samen, met een gezonde dosis relativeringsvermogen, aan jouw perspectief.

Hoe zou het je lijken als: 

  • Dat wat jij onmogelijk acht, mogelijk voor je is?
  • Je de vrijheid voelt om de gangbare maatstaven van succes opzij te schuiven?
  • Verplichtingen naar de achtergrond raken omdat jouw energie uitgaat naar dat wat jij wilt betekenen?
  • Je meer bereikt door dat te doen waar jij achter staat en in gelooft?
  • Je heel helder hebt waar het voor jou naar toe moet zakelijk en privé?
  • Jouw verhaal of idee veel draagvlak en bijval krijgt en aanstekelijk werkt?
  • Je succesvol bent en je vrij voelt door kleur te bekennen?

Spreek dit je aan? Maak het jezelf makkelijker en wacht vooral niet op het juiste moment om te beginnen…dat moment gaat niet komen. Laat me je helpen, gewoon stap voor stap, er is tijd en het is ook nooit te laat. Zie ik je binnenkort in een online sessie?

Call for action!

Ik ben er voor jou op de momenten waarbij jij graag ruggespraak hebt. Mijn methode is geen methode, ik bied je het beste dat ik in me heb en help je graag met dat wat echt bij je hoort. Ik werk graag met ambitieuze mensen die bewust in leven staan. Die elke dag meer voelen wie ze zijn en wat ze willen betekenen.

Hoe kan ik je helpen:

Catch-up en weer door

Op momenten die je vragen om cruciale keuzes, je de moed in de schoenen zakt of gewoon om je ideeën of zienswijze toetsen, ben ik jouw sparringpartner en steun in de rug. We starten met een gratis kennismakingsgesprek en binnen de doorlooptijd van 6 maanden kan je 5 keer in een online-sessie van 1 uur met mij afstemmen.

investering: €408,-

Coffee-chat

Kort contact in een 30 minuten coffee-chat, telefonisch of online. Kennen we elkaar nog niet dan plannen we een gratis online kennismakingsmoment. De coffee-chat kan je ook aanvullend laten zijn op de catch-up sessies. Ik bied je een luisterend oor, mijn inzicht en een eerste stap voorwaarts. Kort maar krachtig word je in de juiste positie gebracht.

per chat: €58,-

Corine stand-by

Sta je voor lastige keuzes, spannende maar hele leuke dingen of aan de vooravond van ontwikkelingen die veel van je vragen, dan help ik je graag. We maken kennis in een gratis online gesprek en met de combinatie van 3 online-sessies van 1.5 uur en 3 coffee-chats in een doorlooptijd van 3 maanden heb je mij achter je bij elke stap op de weg.

investering: €585,-

Corine. Change Catalyst in life and business. Illuminates and shifts paradigms. Believes that fulfillment can change lives and helps you create your reality.

Als je een vraag of interesse hebt, vul het formulier op mijn contactpagina in en ik neem contact met je op!

koffie met Corine?

© 2024 Coffee with Corine | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.